Wednesday, June 17, 2015

GRANATOS LIVE

festivalių sezonas jau taip arti, o tu dar neišsirinkai, ką norėsi dėvėti festivalio metu? į pagalbą atskuba Granatų festivalio komanda su blogeriais! prie Granatų festivalio aprangos kūrimo prisidėjau ir aš. po labai smagios fotosesijos kartu su dvynėmis Eva ir Laura, fotografe Step Draw ir visažiste Justina iš Maybelline New York, pagaliau viešiname mūsų sukurtus rūbų derinius. tikiuosi, kad patiks ir įkvėps festivalio dvasią!
festivalio apranga neabejotinai turi būti patogi, tačiau papildomos įdomios detalės tik į naudą! šiame derinyje naudojau ilgą trikotažinę suknelę, kuri tikrai nevaržo judesių šokant pagal mėgstamiausią muziką. Taip pat pridėjau sunkesnius doctor marten’s batus. juk nesinori numindytų kojų – o šie batai neabejotinai atlaikys ne tik mindymą, bet ir purvą ar nesibaigiančius šokius. ilgesnės baltos kojinės kartu tik suteiks papildomo žavesio. taip pat nepamiršau aksesuarų – daug žiedų ant pirštų, pakabukas bei akiniai nuo saulės, kurie, ko gero, yra vienas svarbiausių aksesuarų festivalio metu. jei oras vėsus arba norisi šokti iki ryto, patariu pasiimti džinsinį švarkelį, kuris ne tik atrodo puikiai, bet ir padeda nesušalti.

turbūt kiekvienas festivalių veteranas pasakys, kad džinsiniai šortai ir guminiai ilgaauliai yra neatsiejama festivalio dalis. būtent šiuos atributus ir rinkausi. niekada negali žinoti, koks oras laukia, todėl guminiai batai gelbėja visose situacijose. taip pat pridėjau smagią amerikietiško stiliaus palaidinę, kuri atrodo puikiai su visokiais drabužiais – ir džinsais, ir šortais, ir sijonais! žinoma, čia įdomus aksesuaras tiesiog būtinas, todėl šiame derinyje rinkausi auskarus su juodomis plunksnomis, kurie neabejotinai puikiai dera prie festivalio dvasios.

daugiau galite rasti ČIA ir ČIA!

4 comments :

  1. Manau, kad papuošalai yra vienas geriausių pasirinkimų, jei nori pagyvinti savo stilių.

    ReplyDelete
  2. Papuošalai tai tiap, bet garderobas, šukuosena bei kiti aksesuarai ne mažiau svarbūs...

    ReplyDelete
  3. Pavyzdziu vyrui svarbi garderobo dalis yra laikrodziai... Laikrodziai internetu

    ReplyDelete

it's always nice to hear something from YOU! xx